Beoordeling 9.3 gebaseerd op 201 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beovision Contour 55"


Beovision Contour 55"
€ 6.800,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

Beovision Contour 55" vanaf € 6800,-

Deze prijs is inclusief stoffen doek en muurbeugel.

Vloerstand  of tafelstand en houten speaker cover tegen meerprijs.

 

Luister. Kijk. Voel.

Upgrade uw home entertainment

De heldere beelden van OLED in combinatie met het bekroonde geluid creëren de perfecte omstandigheden om je onder te dompelen in de films, tv-programma's en albums die je het meeste gevoel geven. Alles-in-één home entertainment elegant verpakt in een minimalistisch design.

Tijdloos design

De karakteristieke aluminium vloerstandaard en het frame vormen een unieke, minimalistische design identiteit. Het is ontdaan van alles wat niet essentieel is, met de focus op het helpen zien en horen van de meest authentieke televisie-ervaring.

Vloerstandaard

Ultralicht en toch stevig, de verticale buis en de zorgvuldig vervaardigde aluminium ring zijn verkrijgbaar in bijpassende kleuren en zorgen ervoor dat het scherm aan beide zijden 180° kan worden gedraaid, zodat het scherm het beste bij uw kamer past.

Tafelstandaard

Gemaakt van een massief, rechthoekig aluminium billet, is deze tafelstandaard ideaal geplaatst op tafels, balies en kasten. Vervaardigd in verschillende kleuren, voor een uniform effect.

Muurbeugel

Een goed ontworpen muurbeugel maakt het mogelijk om Beovision Contour tot 40 graden van de muur te verplaatsen om de kijk- en luisterervaring te verbeteren.

Visueel

Het OLED-scherm van de nieuwe generatie LG 55" biedt realistische ervaringen en paletten, waaronder levendige kleuren en absoluut zwart. Geniet van films, tv-programma's en muziekvideo's zoals de regisseurs het bedoeld hebben, met een levensechte weergave in uw huis.

Connectiviteit

Beovision Contour is ook een multiroom enabled muzieksysteem op zich. Geïntegreerde audio streaming technologieën, waaronder ingebouwde Chromecast, Apple Airplay 2 en Bluetooth, worden gecombineerd met ingebouwde TuneIn- en Deezer-muziekdiensten voor eenvoudige toegang tot uw favorieten.

Gebruiksgemak

Beovision Contour werkt met Beoremote One om met één druk op de knop toegang te krijgen tot de Bang & Olufsen-ervaring en uw favoriete TV- of radiozender met vier programmeerbare MyButtons.

   • Highlights
  • Specificaties


S P E C I F I C AT I O N S F O R  8 8 ”

Placement options
· Floor stand
· Motorised floor stand
Weight:


Bang & Olufsen Sound center
incl. speaker cover: 90,7 kg
LG 88” ZX OLED TV: 54,9 kg
Motorised floor stand: 20,7 kg
Floor stand: 10 kg
Motorised floor stand
If the rear part of the floor stand is
placed 10 cm from the wall the
screen can be turned:
+/- 16 degrees
The maximum turning angle is
+/- 35 degrees.
However, this will require more
distance between the TV and the wall:
38 cm
Motorised floor stand
101.6
112.6
15.4
128.0
196.0
96.3 34.0

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: