Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beosound Core


Beosound Core
€ 899,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

De BeoSound Core is een connectiviteitshub die is ontworpen voor onze topkwaliteit BeoLab-luidsprekers en de innovatieve BeoSound Shape. Met dit kleine, discrete apparaatje kunt u eenvoudig muziek streamen vanaf uw telefoon of tablet.

In essentie is de BeoSound Core de motor die uw geliefde luidsprekers verandert in een toekomstbestendig draadloos luidsprekersysteem, compleet met multiroom-functionaliteit en een groot aantal opties op het gebied van connectiviteit.


1593768852_33931642978-89cb3fc4e6-k-1.jpg
1593768852_32865025147-9ef363dba7-k-1.jpg

  • Highlights
  • Specificaties

Moeiteloos streamen

Er gaat niets boven de geluidskwaliteit van onze BeoLab-luidsprekers. En er gaat ook niets boven het gemak waarmee u uw digitale muziek rechtstreeks kunt kiezen en afspelen vanaf uw telefoon of tablet, waardoor de BeoSound Core de perfecte match vormt met uw luidsprekers. Met het kleine apparaatje kunt u muziek streamen via uw favoriete muziekapp. Daarbij kunt u kiezen uit een brede selectie aan streamingtechnologieën, waaronder Chromecast, Apple AirPlay, Bluetooth of uw eigen digitale muziekcollectie via DLNA. De keuze is aan u.

 

Uitzonderlijke geluidskwaliteit

U zou nooit moeten inleveren op de kwaliteit van uw muziek, welke luistermodus u ook kiest. Onze volledig digitale oplossing zorgt ervoor dat er tussen de bron en uw luidsprekers niets van uw muziek verloren gaat. De BeoSound Core biedt de hoogste digitale streamingkwaliteit die we ooit hebben aangeboden, waardoor u muziek kunt afspelen waarvan de kwaliteit veel hoger ligt dan die op een cd.

 

Future-proof

Streamingtechnologieën veranderen voortdurend. Nieuwe functies worden toegevoegd en oude verdwijnen, maar onze BeoLab-luidsprekers zijn ontworpen om de tand des tijds te doorstaan. Wanneer u de BeoSound Core toevoegt aan uw opstelling, blijft u genieten van al het gemak van de nieuwste technologieën, omdat uw luidsprekers up-to-date blijven via automatische software-updates.

 

Klaar voor multiroom

Speel verschillende nummers af in verschillende kamers. Of laat dat ene fantastische nummer door het hele huis klinken. De BeoSound Core geeft Multiroom-functionaliteit aan uw BeoLab-luidsprekers en BeoSound Shape, waardoor u meerdere luidsprekers kunt aansluiten tot één naadloos audiosysteem

Afmetingen (cm)

15,2 B x 4,4 H x 15,2 D

Gewicht

0,29 kg

Draadloze connectiviteit

Bluetooth 4.2

WiFi/WLAN (2.4Ghz/5Ghz)

Sample rates

Tot 192 khz 24 bits

Aansluitingen

Ethernet

USB-C

Power Link (RJ45) 2 kanaals

Toslink digital sound out

Line-In

USB (voor Beosound Shape)

Streaming/muziekdiensten

Airplay 2

BeoLink Multiroom

Chromecast Built-In

Deezer

TuneIn internetradio

Spotify

Gebruik

Bang & Olufsen app

Smartphone via bluetooth

BeoSound Essence remote

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: