Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Wifi? In deze tijd van veel thuiswerken komt ons thuis wifi netwerk aardig onder druk te staan. Tel daar het genieten van digitale muziek zoals Spotify of Deezer boven op en menigeen merkt dat het thuis netwerk toch niet opgewassen is tegen wifi eisen van deze tijd.

Mocht u zich hierin erkennen nodigen wij u graag uit om contact op te nemen met zaak in Amstelveen of Bussum voor een Gratis wifi advies bij u thuis door één van onze experts. Wij als Hegeman zijn niet alleen gespecialiseerd in het Deense audio-video merk Bang & Olufsen maar zijn al jaren dealer van het Amerikaanse merk Ruckus. Experts op het gebied van een probleemloos wifi netwetwerk bij u thuis of op het werk.

 

 

E

Wifi meting foto 1

Dit kunnen WiFi-adapters zijn die via het lichtnet (via uw stroomnet zoals o.a. Ziggo gebruikt) werken of een WiFi versterker die het signaal van uw router of modem versterkt.

Soms is het een verbetering, veel vaker is het resultaat nog steeds niet toereikend voor een stabiel Wifi-signaal.

Hegeman introduceert daarom het Ruckuss WiFi-systeem voor in huis.

Ruckus professionele ANTENNE OPZET

Dit systeem houdt in dat u met MINDER WiFi punten een BETER en stabiel WiFi signaal in huis creëert. Dit zijn “slimme” WiFi punten voorzien van 21 antennes, die gericht WiFi uitzenden naar de plekken in huis waar het op dat moment nodig is. De technische term voor deze manier van WiFi delen heet een “Mesh Netwerk”. 

De voordelen hiervan zijn:
- Beter en sneller WiFi daar waar het nodig is.
- Minder WiFi-versterkers of repeaters in huis maar toch een beter kwaliteit WiFi signaal
- Eenvoudig instelbaar en uit te breiden.

Hoe kunnen wij u helpen?
- Wij komen langs om uw bestaande WiFi netwerk in kaart te brengen. 
- Wij laten zien waar de ontvangst matig is en hoe wij dit kunnen verbeteren.
- Wij optimaliseren vervolgens uw WiFi netwerk naar wens.

Neem voor meer informatie contact op met Bang & Olufsen Hegeman. 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: