Beoordeling 9.3 gebaseerd op 201 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist


Bang & Olufsen Hegeman ondersteunt een aantal goede doelen en initiatieven.  

Business Breakfastclub Amsterdam

Als je kind ziek is, wil je als ouder zo dicht mogelijk in de buurt zijn. Je wilt binnen een paar minuten aan de rand van het bed staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn de Ronald McDonald Huizen onmisbaar.

De continuïteit van de Ronald McDonald Huizen ligt in onze handen. Ieder Huis kan slechts bestaan met de hulp van sponsorgelden van particulieren en bedrijven. Als lid van de Business Breakfastclub leveren wij onze bijdrage. Onze contributie gaat 100% naar het Ronald McDonald Huis Emma Amsterdam én Huis VUmc Amsterdam. 

Wij dragen de Huizen een warm hart toe en verbinden graag de andere leden bij het genereren van new business. Het netwerk is een kwalitatief goed netwerk en biedt een diversiteit aan ondernemingen. 

Een foto-impressie van een ontbijt dat bij Hegman georganiseerd werd:

ImageImage 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Stichting Rupingh

Dit is een stichting die wij zakelijk maar ook privé al heel lang steunen. Stichting Rupingh kent 4 kernactiviteiten, welke worden uitgevoerd met behulp van donateurs en sponsoren. Met o.a. een adoptieprogramma, waterprojecten, projecten ten behoeve van onderwijs, projecten ten behoeve van gezondheidszorg en studenten. De stichting bestaat dit jaar 20 jaar en organiseert een meet & greet op 30 juni 2018. Voor meer informatie over de projecten en over de meet & greet gaat u naar: https://www.rupingh.nl/projecten en https://www.rupingh.nl/event.
 

image001

 

Lid van Lions Club 

Lions zetten zich lokaal en wereldwijd belangeloos in voor het goede doel. Door te denken en werken vanuit zeer uiteenlopende professies versterken zij elkaar.


logo bbcaSchermafbeelding 2018 03 16 om 14.50.17logo

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: