Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Bang & Olufsen “Second Life”, wat is uw voordeel?  

Second life producten van Bang & Olufsen Hegeman zijn mooie en exclusieve Bang & Olufsen producten voor een aantrekkelijke prijs. Hegeman gunt Bang & Olufsen producten graag een tweede leven en daarom besteden wij veel tijd en aandacht om ze daar klaar voor te maken. Met een second life apparaat haalt u een mooi product in huis waarvan u nog jaren kunt genieten dankzij de lange levensduur die Bang & Olufsen producten hebben. In tegenstelling tot “tweedehands”, weet u bij onze second life producten zeker dat u een product in huis haalt dat voldoet aan de kwaliteitseisen die Bang & Olufsen stelt. De producten worden uitgebreid gereviseerd en getest en dat geeft u zekerheid. 

Deze zekerheid kunnen wij u bieden doordat onze eigen technische dienst, de apparatuur nakijkt op belangrijke punten en haar goedkeuring aan de apparatuur geeft om een second life te mogen beginnen. Tevens ontvangt u bij de aanschaf van een second life product bij ons dezelfde service die Bang & Olufsen Hegeman aan de gebruikers van nieuwe producten geeft. Ons second life assortiment wordt regelmatig vernieuwd.

Mocht u informatie nodig hebben over het aansluiten van onze second life apparatuur dan staan wij uiteraard voor u klaar om u van advies te voorzien. Ook kan Bang & Olufsen Hegeman u de kabels leveren die nodig zijn om alle apparatuur zorgeloos met elkaar te verbinden. In onze filialen vindt u een groot assortiment van originele Bang & Olufsen kabels. Mocht u iets specifieks nodig hebben dan gaan we voor u op zoek. Heeft u nog twijfels over het aansluiten van nieuwe apparatuur op bestaande apparatuur dan vernemen wij dat graag en zullen we u graag helpen om een aansluitschema te bespreken.

Bent u op zoek naar een betrouwbaar product, accessoires of toebehoren?

Bang & Olufsen Hegeman is dé second life-specialist. Kijk eens in het actuele aanbod op onze site of kom langs in een van onze winkels in Bussum of Amstelveen voor advies. U bent van harte welkom.  

Televisie  Audio  Speakers 

 

Meer Bang & Olufsen producten: 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: