Beoordeling 9.3 gebaseerd op 201 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Medewerkers vertellen:

Bang & Olufsen Hegeman is al vele jaren een begrip. Dit is mede te danken aan ons team van loyale medewerkers. 

Hieronder stellen we een aantal medewerkers graag aan u voor:


Patrick Schouten 

"Er is altijd veel gaande bij B&O Hegeman, dat maakt het leuk én afwisselend".

image 2019 01 31

Voor Patrick (51) is het op maat aanbieden van audio- en video oplossingen het mooiste dat er is.
"Audio vond ik altijd al leuk, het was en is een hobby van mij. Ik heb geen technische opleiding genoten maar audioapparatuur vond ik altijd erg interessant.

Vanaf 1996 heb ik in de computers gezeten en bij toeval ben ik bij Bang & Olufsen Hegeman terecht gekomen. Het leukste vind ik het om een op maat gemaakt advies te mogen geven aan de klant. Klanten laten ook vaak weten dat ze het als zeer plezierig hebben ervaren dat er al in een vroeg stadium met ze mee is gedacht. Wij denken toch vaak aan details waar de klant zelf niet aan had gedacht of waarvan ze het bestaan niet wisten. Dan is het heel fijn dat je die kennis kunt inbrengen en dat de klant daar ontzettend bij gebaat is. Bij B&O Hegeman ben ik vaak buiten de deur om advies aan huis te geven. De mogelijkheid om de apparatuur via een virtuele applicatie op een iPad te laten zien wordt door onze klanten zeer enthousiast ontvangen”.

Patrick regelt daarnaast veel zaken rondom het Hegeman team en in de showroom. "Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en de apparatuur”. Op het gebied van WiFi is er veel verandert en ook daar is Patrick zich meer en meer in gaan verdiepen om ook dit aspect in het advies mee te kunnen nemen.

 


Julian sanders 

"Je kan wel zeggen dat audio en video een passie van mij is".

 

Julian  is al vanaf jongs af aan bezig met audio en video producten.
Vrienden en kennissen vroegen hem al op jonge leeftijd of hij de apparatuur voor ze wilde aansluiten, afstellen en uitleggen. 

“Ik ben niet anders gewend”, zegt Julian, die sinds 2018 in dienst is bij Bang & Olufsen Hegeman.

Het feit dat Julian nu werkzaam is als installateur van mooie Bang & Olufsen audio- en videoproducten spreekt dus voor zich. "Één van de leukste aspecten van mijn vak is om bij de mensen thuis te werken. Elke klant en elke woning waar ik mag werken is anders. Hierdoor zijn de installaties die ik uitvoer geen dag hetzelfde. Mijn dag start om negen uur in de winkel met een kopje koffie waar we de projecten voor die dag bespreken. Dit zijn niet alleen nieuwe plaatsingen maar ook verhuizingen of technische uitdagingen. Na het inladen van de bus ga ik de weg op naar de klant. Bij de klant aangekomen bespreek ik eerst de eisen en wensen van de klant om zo tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Na de installatie leg ik de klant uit hoe zij optimaal van de apparatuur kan genieten. Nadat we alles hebben doorlopen en de klant heeft aangegeven dat ze helemaal tevreden is, vervolg ik mijn weg".

"We leveren niet alleen geweldige producten met een schitterend ontwerp maar we zorgen er ook voor dat eventuele kabels netjes worden weggewerkt. Daarnaast verzorgen we ook WiFi netwerken voor klanten. Of dat nu het aanleggen van WiFi is of het verbeteren daarvan. Door deze complete service en het ontzorgen van de klant, kiest de klant voor Bang & Olufsen Hegeman". 

Wij verwelkomen u graag in onze winkel op één van onderstaande adressen. 

 

Onze Winkels 

Meer Bang & Olufsen producten:

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: