Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beosound 2 Gold Tone


Beosound 2 Gold Tone
€ 2.299,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

Draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende omnidirectionele geluidsperformance. Dankzij de geïntegreerde Chromecast, AirPlay 2 en Bluetooth kunt u eenvoudiger en flexibeler dan ooit streamen vanaf uw smartphone of tablet.

Gebruik het aanraakgevoelige wiel om uw luisterervaring precies op uw wensen af te stemmen. De geïntegreerde bewegingssensor detecteert automatisch uw positie, waardoor een uniforme en intuïtieve bediening vanuit iedere hoek mogelijk is. Beosound 2 is een complete, prachtige multiroom-luidspreker van solide aluminium. De subtiele vorm en spiegelende oppervlakken passen in elk interieur.

Plaats de luidspreker vrijstaand op de grond, op een laag meubelstuk of waar u ook maar naar prachtige muziek wilt luisteren.  • Highlights
  • Specificaties

BeoLink Multiroom

Creëer rondom de BeoSound 2 met onze andere BeoLink Multiroom-producten een complete draadloze multiroom-installatie. De geïntegreerde BeoLink Multiroom-technologie is klaar voor gebruik.

360-graden geluid

De BeoSound 2 staat garant voor sonische geluidsprestaties. Door de toepassing van onze Acoustic Lens Technology in de kegelvormige luidspreker wordt een 360-graden geluidsbeeld gecreëerd dat de ruimte vanaf ieder willekeurige positie met een helder en krachtig geluid vult.

Bewegingssensor

De geïntegreerde bewegingssensor detecteert de positie van de luisteraar, waardoor een uniforme en intuïtieve bediening met het touch-wiel vanuit iedere hoek mogelijk is. 

Bediening

Tikken, draaien en vegen. Gebruik het aanrakingsgevoelige wiel om uw favoriete muziek te starten, een nummer over te slaan, van zender te veranderen, het volume aan te passen etc. De BeoSound 2 is ook geschikt voor gebruik met de BeoMusic app.

Afmetingen (cm)

20 B x 43,1 H x 20 D

Gewicht

4,1 kg

Eindversterkers

1 x 40 watt klasse D voor tweeter

 2 x 11 watt klasse D voor middengebied

2 x 20 watt klasse D voor  woofer

Frequentiebereik

33 - 23.400 hz

Drivers

1 x ¾” tweeter

2 x 2” voor de middentonen

1 x 5 ¼” woofer

Draadloze connectiviteit

Bluetooth 4.2

WiFi/WLAN (2.4Ghz/5Ghz)

Kleuren

Aluminium

Brass
Bronze
Aluminium Brushed

Stereo Pairing

Ja, via Google Home

Google Voice Assistant

Ja, ook te verkrijgen zonder GVA

Aansluitingen

Ethernet

3.5 mm Line-In

Stroom, 8-vormige stekker 220v

Streaming/muziekdiensten

Airplay 2

BeoLink Multiroom

Chromecast Built-In

Deezer

TuneIn internetradio

Spotify

Gebruik

Bang & Olufsen app

Smartphone via bluetooth

BeoRemote One BT

BeoSound Essence remote

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: