Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beoplay A9 Gold Tone


Beoplay A9 Gold Tone
€ 2.999,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

Krachtige, draadloze, iconische design luidspreker met ruimtevullend geluid en room compensation. Krachtige, draadloze, iconische design luidspreker met ruimtevullend geluid. Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen- aan u de keus.

De A9 geeft u controle over het volume van de muziek met een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren. Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en uw huis zal gevuld worden met een geweldige geluidskwaliteit. Stuur muziek naar elke kamer door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring.

A9 ondersteunt Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.  • Highlights
  • Specificaties

Ruimtevullend geluid

De A9 vult elke leefruimte met een vol en ruimtelijk geluid. Akoestisch gezien is hij in staat om prettige luistermomenten te combineren met een mooi gelijkmatig verspreide, krachtige geluidservaring. De invoering van de Active Room Compensation optimaliseert de geluidsprestaties op basis van de positie van de luidspreker.

Persoonlijk maken

Hoe uw interieur er ook uitziet, de A9 kan er fraai in opgaan of overtuigend opvallen - aan u de keus. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt u door middel van een verscheidenheid aan textielcovers en houten poten uw eigen look creëren. Als u iets aan uw interieur wilt veranderen, kunt het uiterlijk eenvoudig aanpassen met een cover ontworpen door de wereldwijd toonaangevende textielfabrikant Kvadrat of het type en de kleur van de poten wijzigen in natuurlijk hout. 

Soepele bediening

De A9 geeft u controle over het volume van de muziek door een soepele interactie: u hoeft alleen maar rustig uw hand over het oppervlak te laten glijden. Met een simpel tikje kunt u naar het volgende of vorige nummer gaan of uw muziek afspelen/pauzeren.

Volledige connectiviteit

Verbind de A9 met uw favoriete muziekstreamingdienst en uw huis zal gevuld worden met een geweldige geluidskwaliteit. Stuur muziek naar elke ruimte door uw draadloze luidsprekers te koppelen en creëer een multiroom-ervaring. De A9 ondersteunt Chromecast built-in, AirPlay 2 en Bluetooth.

Afmetingen (cm)

70,1 B x 90,8 H x 41,1 D

Gewicht

14,0 kg

14,7 kg (met poten)

Eindversterkers

1 x 400 watt klasse D voor de lage tonen

2 x 200 watt klasse D voor het middengebied

2 x 200 watt klasse D voor volledig bereik

2 x 150 watt klasse D voor de hoge tonen

Frequentiebereik

33 - 23.000 hz

Drivers

2 x 3/4" tweeters

2 x 1 1/2" full range

2 x 3-inch middengebied 

1 x 8-inch woofer

Draadloze connectiviteit

Bluetooth 4.2

WiFi/WLAN (2.4Ghz/5Ghz)

Kleuren

Zwart

Wit

Brons

Brass

Antraciet

Stereo Pairing

Ja, via Google Home

Google Voice Assistant

Ja, ook te verkrijgen zonder GVA

Aansluitingen

Ethernet

Line-in / Optical combi-jack

Stroom, 8-vormige stekker 220v

Streaming/muziekdiensten

Airplay 2

BeoLink Multiroom

Chromecast Built-In

Deezer

TuneIn internetradio

Spotify

Gebruik

Bang & Olufsen app

Smartphone via bluetooth

BeoRemote One BT

BeoSound Essence remote

Plaatsing opties 

Op poten

Aan de muur

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: