Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Beosound Balance Gold Tone


Beosound Balance Gold Tone
€ 2.500,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

Draadloze luidspreker met dynamische akoestische prestaties en stijlvol ontwerp. Geïnspireerd op interieurobjecten en het gebruik van zachte, aantrekkelijke en met zorg samengestelde materialen, kleuren en afwerkingen – zoals natuurlijk massief eikenhout, naadloos gebreid textiel en nauwkeurig vervaardigde aluminium componenten.

Het is de perfecte balans tussen elegante en toegankelijke, schoonheid met karakter en ongerepte, pure geluidsprestaties. Met zijn unieke akoestische configuratie van zeven drivers is de Beosound Balance ontworpen om sterke basprestaties en een breed geluidsbeeld te leveren, van kamervullende tot gefocuste geluidservaringen.

 

YouTube Beosound Balance  • Highlights
  • Specificaties

Uiterlijke schoonheid. Krachtige geluidsprestaties.

De Beosound Balance heeft de optimale afmetingen om op elke plek tot zijn recht te komen. Daar waar hij het beste in uw interieur past kan hij geplaatst worden en levert altijd een superieure geluidsbeleving. Als de Beosound Balance van de vloer en dicht bij de muur wordt geplaatst, levert hij zorgvuldig gecontroleerde geluidsgolven die aan de voorzijde voor een heldere akoestische beleving en aan de achterzijde voor een rijke geluidsverbetering zorgen. Rekening houdend met het formaat is het resultaat een indrukwekkende geluidservaring.

Verschillende geluidservaringen in één. Van kamervullend tot gefocust geluid.

Met zijn unieke akoestische configuratie, bestaande uit zeven drivers, is de Beosound Balance uitstekend geschikt voor een strakke, sterke weergave van de lage tonen en een ruimtelijk geluidsbeeld voor een kamervullende geluidsbeleving. Dankzij de mogelijkheid van bundelvormende technologie kan de Beosound Balance ook een goede directiviteit leveren om vanuit verschillende posities gericht te kunnen luisteren - en dat alles in één luidspreker!

Zacht silhouet. Eerlijke, natuurlijke materialen. 

Met een duidelijk in twee componenten opgedeelde vorm is de Beosound Balance een luxueus ontwerp, vormgegeven als een interieurobject, met een zacht silhouet dat sierlijk balanceert op een basis van natuurlijk hout. De eenvoud van dit ontwerp, geworteld in het Scandinavisch minimalisme, contrasteert sterk met zijn krachtige, prachtig uitgebalanceerde klank. 

Verwelkomt u met een menselijke touch

Een tactiele gebruikersinteractie-ervaring, een subtiele look door licht-door-aluminium en een vleugje magie met ingebouwde nabijheidssensoren om u te verwelkomen wanneer u de Beosound Balance benadert voor interactie – de bedieningselementen verschijnen dus alleen wanneer dat nodig is. Wanneer u van de Beosound Balance wegloopt, dimmen de bedieningselementen weer, waarna slechts het prachtig vervaardigde aluminium oppervlak zichtbaar blijft

Afmetingen (cm)

38 B x 20 H x 20 D

Gewicht

7,2 kg

Eindversterkers

2 x 200 watt klasse D voor bass 2ohm 

2 x 100 watt klasse D voor fullrange 4ohm 

2 x 100 watt klasse D voor fullrange 4ohm 

1 x 50 watt klasse D voor tweeters 6ohm

Frequentiebereik

35 - 24.300 hz

Drivers

2 x 5,25” woofer drivers 

2 x 3” fullrange drivers 

2 x 2” full range drivers 

1 x ¾” tweeter

Draadloze connectiviteit

Bluetooth 5.0

WiFi/WLAN (2.4Ghz/5Ghz)

Kleuren

Natural 

Zwart
Gold

Stereo Pairing

Ja, via Google Home

Google Voice Assistant

Ja, ook te verkrijgen zonder GVA

Aansluitingen

2x Ethernet

USB-C

Line-In/Optical jack combi

Stroom, 8-vormige stekker 220v

Streaming/muziekdiensten

Airplay 2

Chromecast Built-In

Spotify

Gebruik

Bang & Olufsen app

Smartphone via bluetooth

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: