Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Loewe SoundPort Compact


Loewe SoundPort Compact
€ 249,00Offerte
incl. 21% btw
incl. verzendkosten
Op voorraad

 

Deze energieke docking speaker speelt uw muziek af vanaf verschillende muziekbronnen. Denk aan iDevices, Android smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten. 

De Apple Lightning-connector is slechts één manier om uw apparatuur met de SoundPort Compact te verbinden. U kunt uw muziek ook draadloos streamen via NFC en Bluetooth

Zijn geluidsprestaties zullen u verbazen. Want ondanks zijn compacte behuizing zet de Loewe SoundPort een indrukwekkende geluidskwaliteit neer. U geniet van een krachtig stereo geluid dankzij digitale versterkers met een totaal muziekvermogen van 80 watt.

Door zacht op het klepje bovenaan op de SoundPort Compact te drukken, komt het docking station tevoorschijn.

Leverbaar in Aluminium Zwart en Aluminium Zilver

Gratis bezorging via TNT of GLS binnen Nederland. Dit product heeft een levertijd van vijf werkdagen. Mocht deze levertijd niet gehaald kunnen worden nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Alle Loewe artikelen zijn alleen in onze vestiging Amstelveen te ervaren.

   • Highlights
  • Specificaties

 

Krachtig geluid met een premium design
Deze energieke docking speaker speelt uw muziek af vanaf verschillende muziekbronnen. Denk aan iDevices, Android smartphones, tablets en Bluetooth-apparaten. De Apple Lightning-connector is slechts één manier om uw apparatuur met de SoundPort Compact te verbinden. U kunt uw muziek ook draadloos streamen via NFC en Bluetooth. Dit met een uitmuntende kwaliteit dankzij de apt-X-codec.

Geluid
Zijn geluidsprestaties zullen u verbazen. Want ondanks zijn compacte behuizing zet de Loewe SoundPort een indrukwekkende geluidskwaliteit neer. U geniet van een krachtig stereo geluid dankzij digitale versterkers met een totaal muziekvermogen van 80 watt. Het luidsprekerssysteem bestaat uit een combinatie van twee mid-range speakers, twee tweeters en een subwoofer. De basreflex-technologie garandeert verrassend rijke geluidsprestaties in de lage tonen. De stevige behuizing in aluminium, gecombineerd met de akoestische luidsprekerstof zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit.

Dock and Play
Door zacht op het klepje bovenaan op de SoundPort Compact te drukken, komt het docking station tevoorschijn. Sluit uw iPhone of iPad aan via de Lightning-connector en u bent klaar om uw favoriete muziek af te spelen. Het dock is ontworpen zodat u ook tablets die niet zijn uitgerust met een Lightning-connector horizontaal of verticaal op de SoundPort kunt plaatsen om bijvoorbeeld een video te bekijken. Via Bluetooth, NFC of Aux-In verbindt u eenvoudig alle apparaten. Bent u klaar dan duwt u het klepje zacht terug in de behuizing.

Twee USB-connectoren laten u toe om ook uw Android smartphone, laptop of PC/Mac op de SoundPort Compact aan te sluiten. Een handige tool: Connecteer uw computer op hetzelfde ogenblik met de SoundPort als uw iPhone/iPad en synchroniseer uw iTunes-bibliotheek.

Connectivity Easy Pairing
De verbindingsmogelijkheden van de SoundPort Compact zijn een absoluut pluspunt. Dankzij Near Field Communication (NFC) koppelt u tal van moderne mobiele toestellen heel eenvoudig aan de luidspreker. Hiervoor legt u het NFC-compatibele mobiele toestel gewoon op het gemarkeerde contactpunt op de bovenzijde van de SoundPort. De verbinding komt dan onmiddellijk tot stand via Bluetooth, zonder omslachtige instellingen in het menu van het toestel, waardoor de muziek meteen kan starten. Om de hoogst mogelijke overdrachtkwaliteit van de muziek via Bluetooth te garanderen, beschikt de luidspreker over de apt-X-Codec.Zo beantwoordt hij ook aan de hoogste eisen. iDevices die op de SoundPort zijn aangesloten, kunnen via één enkele druk op de knop worden gesynchroniseerd (iTunes Sync) met een laptop of pc die via USB aangesloten is. Zo blijven ze altijd up-to-date. Natuurlijk is de Loewe SoundPort compatibel met alle belangrijke besturingssystemen, zoals iOS, Android en Windows. Bovendien laadt de SoundPort Compact de batterijen van bijna alle gangbare mobiele toestellen op via de Apple Lightning- of de USB-aansluiting.

Intuïtieve bediening
Naast topkwaliteit en premium design staat Loewe ook garant voor een eenvoudige bediening. De vijf directe toetsen op de SoundPort Compact geven ​​zeer snel toegang tot alle functies. Samengevat: volumeregeling, de selectie van de audiobron (SRC voor bron) en de hands-free-telefoonfunctie. De SoundPort is ook te bedienen met slimme afstandsbedieningsconcepten. Zo biedt de gratis Loewe Smart Audio App voor iOS- en Android-smartphones een maximaal gebruiksgemak. Wie het liever klassiek heeft, kan de optionele Loewe Assist-afstandsbediening gebruiken.

De Loewe SoundPort is dankzij de ingebouwde microfoon ook een volwaardig handsfree-systeem. Dat maakt van de nieuwe luidspreker van Loewe een veelzijdige docking speaker, zowel thuis als op kantoor. Vergaderingen via een smartphone zijn dus op elk ogenblik mogelijk. Dankzij de ingebouwde echo-onderdrukking is het gesprek bovendien altijd uitstekend verstaanbaar. De Loewe SoundPort Compact kan ook via USB als digitale luidspreker worden gebruikt bij laptop of pc.

Deze geavanceerde technologie is verpakt in een perfect vormgegeven behuizing van hoogwaardig aluminium. Zowel de innerlijke technologie als de uiterlijk vormgegeven behuizing van de Loewe SoundPort zijn van de hoogste kwaliteit. De elegante luidsprekercover gemaakt uit een akoestische stof garandeert een uitgebalanceerd geluid en geeft de speaker een zeer compact uiterlijk. De SoundPort Compact is verkrijgbaar in de kleuren Aluminium Zwart en Aluminium Zilver.

 

Merk

Loewe

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: