Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Ervaar hoe mooi een huis vol muziek kan zijn. Dankzij de verschillende designs van de draadloze luidsprekers kunt u naar hartenlust combineren en luisteren, door uw hele huis. Het Multiroom-systeem is samengesteld uit draadloze luidsprekers die op willekeurige plekken in uw huis staan en via uw WiFi-netwerk met elkaar ‘praten’.

De Multiroom Collectie: één muzikaal samenspel

Multiroom maakt het mogelijk om in één kamer naar een internetradiostation te luisteren, en in een andere kamer te genieten van uw jazzcollectie. Het geluid van uw televisie in de woonkamer kunt u laten afspelen via de luidspreker in uw keuken of u kunt hetzelfde muziekstuk door het hele huis laten weerklinken, bijvoorbeeld wanneer u een huis vol gasten hebt. De producten die deel uitmaken van de collectie zijn: BeoSound 1BeoSound 2BeoSound 35Beoplay M5Beoplay A6Beoplay A9.

Verschillende designs

Uw huis hebt u met zorg ingericht, iedere kamerheeft zijn eigen interieur, functie en sfeer. Dus waarom zou u dan in iedere ruimte dezelfde luidspreker neerzetten? Onze Multiroom Collectie werd ontworpen om aan de meest uiteenlopende interieurs een eigen accent toe te voegen. Kies de de luidsprekers die aansluiten bij uw interieur en de sfeer van uw huis. 

Header nieuwsbrief Multiroom

Keuzevrijheid

Dankzij de integratie van populaire streamingtechnologieën, kunt u op alle mogelijke manieren genieten van uw Multiroom-systeem. Zo kunt u rechtstreeks, via uw favoriete app en Chromecast built-in, Apple Airplay of Bluetooth, muziek streamen. Of gebruik de Bang & Olufsen App, voor een naadloze all-in-one beleving.  

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: