Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Nieuw in het BeoPlay assortiment: de Beolit 17! Een compacte, krachtige Bluetooth speaker met een batterijduur van maar liefst 24 uur. Meer geluid, sneller opladen en nieuwe features via de BeoPlay app. De Beolit 17 is verkrijgbaar voor €499,- in de kleuren Stone Grey en Natural.

Beolit 17 1

Draagbaarheid en flexibiliteit staan centraal bij de Beolit 17

De Beolit 17 heeft een aluminium grill en lederen handvat. Het handvat is niet alleen leuk voor het oog maar ook erg handig als u de speaker mee wilt nemen naar bijvoorbeeld een feestje. De bovenkant van de speaker is voorzien van een antislip-laag. Handig om uw telefoon op te leggen terwijl deze muziek afspeelt.

Beolit 17 2

Goed, beter, best

De Beolit wordt al sinds 1939 op de markt gebracht en de bluetooth-speaker straalt nog steeds het stoere retrogevoel van toen uit. Uiteraard wel met de technologie van nu. 

Er is gekozen voor een grotere klankkast en met resultaat: de Beolit 17 produceert een True360 geluid dat in alle richtingen wordt verspreid. Met zijn 240 Watt vult de Beolit 17 zelfs grotere ruimtes. Daarnaast is de micro-usb-poort is vervangen door een USB-C, zodat u sneller kunt opladen. De Beolit 17 heeft maar liefst een bereik van 30 meter en is binnen no-time opgeladen!

Beolit 17 4Beolit 17 3

Beoplay App

Met de BeoPlay App maakt u de Beolit 17 ervaring compleet. De nieuwe Beolit heeft een zogenoemde one-touch connect knop waarmee u gebruik kunt maken van verschillende smart functies. Zoals een wekker, Remote control en ToneTouch.

Beolit 17 5

Bestel uw Beolit 17 bij Bang & Olufsen Hegeman

De Beolit 17 is verkrijgbaar in de kleuren Stone Grey en Natural en vindt u uiteraard bij Bang & Olufsen Hegeman. U bent van harte welkom in één van onze winkels om de Beolit 17 in het echt te ervaren.

https://www.youtube.com/watch?v=Gx_u2oSl39I

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: