Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Heeft u de nieuwe BeoSound Shape al gezien? Draadloos, aan de muur te bevestigen en waanzinnig mooi. Tot wel 44 speakers kunnen deel uitmaken van de BeoSound Shape en u bepaalt zelf de vorm en kleur. Benieuwd hoe uw eigen ontwerp eruit kan komen te zien? Met de Shape-configurator stelt u uw eigen design samen!

BeoSound Shape 2

BeoSound Shape 5

De BeoSound Shape

Met dit unieke modulaire luidsprekersysteem verleggen we opnieuw de grenzen van technologie en interieurontwerp. De BeoSound Shape laat zich volledig aan uw wensen aanpassen en biedt voor iedere geluidsomgeving de juiste oplossing. Dit is ons eerste draadloze, modulaire luidsprekersysteem samengesteld uit een combinatie van luidsprekers, versterkers en geluidsdempende elementen waarmee de geluidsperformance en het design op artistieke wijze kunnen worden gedefinieerd. 

BeoSound Shape3

BeoSound Shape 10

Bepaal zelf de vorm

Elke speaker van de BeoSound Shape kan een eigen functie kan vervullen; luidspreker, versterker of akoestische demping. De keuze is aan u. Ook bepaalt u zelf de vorm en kleur van uw BeoSound Shape. Zo stelt u uw eigen patroon, kleuren en geluidsprofiel samen.

BeoSound Shape1

BeoSound Shape 6

Multiroom

Connectiviteit zoals u gewend bent van Bang & Olufsen, met ingebouwde bluetooth waardoor u muziek direct van uw telefoon kan afspelen. De BeoSound Shape past ook in de Multiroom Collectie waar u verschillende draadloze luidsprekers per ruimte met elkaar kan verbinden.

Verkrijgbaar deze nazomer bij Bang & Olufsen Hegeman. Kom langs in onze showroom voor meer informatie en pre-orders.

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: