Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Deze maand was Bang & Olufsen Hegeman aanwezig bij de Food Talk Kookworkshop van SieMatic aan het Vondelpark. Het event was ter ere van het onlangs verschenen boek Food Talk, waarbij lezeressen een kookworkshop konden winnen met topmodel Kim Feenstra en foodblogger Bénine Bijleveld. Een geslaagde dag met bijzondere gerechten, gezelligheid en natuurlijk fantastische muziek! 

Mooie samenwerking kookworkshop 

Bang & Olufsen Hegeman was vertegenwoordigd met een selectie van onze B&O producten en onze adviseur Wolfgang verzorgde de muziek, dat een belangrijk begeleidend onderdeel tijdens het koken en dineren. Niemand minder dan Kim Feenstra was de fotograaf deze dag en gaf ondertussen fotografietips. Bénine Bijleveld zorgde in samenwerking met SieMatic voor de hapjes.  

SieMatic en Bang & Olufsen Hegeman

Bij SieMatic aan het Vondelpark vindt u keukens die passen bij uw stijl van leven. Lifestyles vormen de inspiratie bij het ontwerp van SieMatic keukens. De de compleet ingerichte ruimtes waar u de keukens ziet, zorgen voor een verfrissend andere manier van keukens bekijken. De producten van Bang & Olufsen Hegeman sluiten dan ook perfect aan bij de 'flexible living' levenstijl.

Siematic1

Siematic2

Siematic3

Siematic4

Siematic5

Siematic6

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: