Beoordeling 9.3 gebaseerd op 183 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

Onlangs had Bang & Olufsen Hegeman een bijzonder project in hartje Amsterdam: de levering en installatie van een BeoVision Avant 75". Niet op de begane grond, maar op 4 hoog waarbij de televisie van 177 bij 112 cm niet door het trapgat paste. Om de BeoVision Avant van bijna 100 KG boven te krijgen, is een buitenlift ingeschakeld zodat de televisie via het raam naar binnen kon worden gebracht. Een spectaculaire actie!

BeoVision Avant met Multiroom koppeling

In samenwerking met onze partner Riksen, een gespecialiseerd verhuisbedrijf voor transport van zorgzame goederen, is de tv veilig op de 4e verdieping aangekomen. De televisie in uiteindelijk in het appartement geplaatst op een motorvloerstand in een surround opstelling mét Multiroom koppeling naar een tweede ruimte. Een eindresultaat waar zowel wij als onze klant erg blij mee zijn!

BeoVision Avant 55, 75 en 85 inch

De BeoVision Avant is een state-of-the-art televisie met een Ultra-High Definition (4K) beeldkwaliteit en een krachtig 3-kanaals luidsprekersysteem die u talrijke flexibele plaatsingsopties biedt. De BeoVision Avant biedt een ongeëvenaarde kijk- en luisterbeleving waar en wanneer u dat wenst. Lees meer over de BeoVision Avant. 

 

Project Avant

Project Avant 2

Project Avant 3

Project Avant 4

Project Avant 5kopie

Project Avant 6

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: