Beoordeling 9.3 gebaseerd op 210 individuele klantbeoordelingen op 5-sterrenspecialist

De BeoSound Shape, bevestigd aan de muur is waanzinnig mooi en heeft een ongekende geluidsbeleving. Bang & Olufsen Hegeman mocht recent tot volle tevredenheid een BeoSound shape ophangen bij de heer S.M. Deurloo, een heuse B&O-fan ophangen.

“Ik ben al heel erg lang fan van B&O maar was toch nog aangenaam verrast over hoe fraai, vol en helder de muziek klinkt in onze keuken, een akoestisch ‘lastige’ rechthoekige ruimte”, zegt hij.

WhatsApp Image 2018 07 20 at 13.07.06

Hij vervolgt: “Uiteindelijk draait het natuurlijk om de kwaliteit van het geluid, maar ik ben eerlijk gezegd gevallen voor het bijzondere zeshoekige design van de elementen waarbij het ontwerp ook nog eens zelf kan worden gekozen. Ik vond het erg leuk om zelf te kunnen spelen met verschillende ontwerpen en fraaie kleuren en zo een heel persoonlijke compositie aan de muur te kunnen hangen. Bijna al onze gasten denken eerst dat het een kunstwerk is, erg geestig”! En ook niet onbelangrijk: de heer S.M. Deurloo was zeer tevreden over de service: “Het geheel is keurig geplaatst door een vakman van Hegeman en verder ben ik ook netjes geholpen met het aansluiten op het wifi-netwerk wat uiteindelijk heel eenvoudig ging”. 

Heeft u ook interesse in de BeoSound Shape? Bij deze kunstzinnige blikvanger kunt u zelf bepalen welke vorm of kleur u kiest. De Shape is uit te breiden tot wel 44 speakers. Fred en Jaap Hegeman adviseren graag over de talloze mogelijkheden in onze showroom in Bussum of Amstelveen.

 

ONZE WINKELS 

Meer Bang & Olufsen producten:

 

We gebruiken cookies om de website juist te laten functioneren en voor anonieme analyse van bezoekers. Geef hieronder aan of u de overige cookies accepteert: